QlikView

QlikView är ett verktyg som hjälper oss att skapa beslutsstödslösningar av högre kvalitet till lägre pris. Det är ett mångsidigt verktyg som vi använder i de flesta lösningar, men för att lösa olika uppgifter. Ibland som ett rent klientverktyg för att analysera data, andra gånger kan vi ersätta en datalagerlösning med enbart QlikView.
Användargränssnittet tillåter en mycket flexibel uppbyggnad med en mängd olika presentationstekniker som kan kombineras och snabbt användas tillsammans för att hitta trender eller presentera information ur exakt den synvinkel som önskas. Vi har inte hittat något annat verktyg på marknaden som är ens i närheten av att kunna anpassas och användas så enkelt och flexibelt!

QlikView gör det möjligt att snabbt skapa sig en överblick av data som skall analyseras. Det är mycket enkelt att läsa in och kombinera data från en mängd olika datakällor, allt från marknadens stora databaser till Excel-filer. Likaså kan XML-formaterad information, AS/400-filer, vanliga textfiler och innehåll på en webbsida användas.

Kontakta oss så kan vi visa dig hur det går till att bygga en applikation mot dina egna data. Det gör vi gärna och vi tror du kommer att bli positivt överraskad.

För mer information om vad QlikView kan göra, se www.qliktech.se.
Till sidans topp »